• slider1.jpg
  • slider3.jpg
  • slider4.jpg
  • slider2.jpg

"We leggen verbanden, verklaren waarom zaken op een bepaalde manier zijn geregeld en geven aan waar de informatie te vinden is."

Kennis op het gebied van douanerecht, -procedures en -processen

Edouc BV biedt kennis aan op het gebied van de douaneregelgeving en de procedures die hierop zijn gebaseerd. Dit is bedoeld voor medewerkers die te maken hebben met import, export, vervoer en opslag zeer gericht op te leiden in de voor het bedrijf relevante douanezaken. Onderstaande matrix geeft in een globale indeling aan op welke kennis voor bepaalde bedrijven het accent ligt. Dit als voorbeeld van onze gerichte benadering.

TrainingenOnze aanpak is erop gericht de deelnemers de weg te leren vinden in het totale aanbod van informatie op het gebied van douanewetgeving en –procedures. We verstrekken ondersteunende materialen maar maken vooral gebruik van de informatie die kan worden gevonden, al dan niet op het internet. Op die manier kan de deelnemer gemakkelijk de verworven kennis op peil houden en hoeven er niet steeds bijscholingen te worden ingekocht.

We streven naar een zo hoog mogelijk rendement. Bij de intake wordt vastgesteld wat de reeds aanwezige kennis is bij de deelnemers en bij welke werkzaamheden ze de te verwerven kennis moeten inzetten. In het programma wordt hiermee rekening gehouden.

 

Contact

Heeft u vragen of wenst u info, neem dan contact op.

Adres Emelaarseweg 5, 3791 PS Achterveld
Telefoon (0342) 451002
e-mail info@edouc.nl
web www.edouc.nl

Info?

© 2016 Edouc 

© 2019 Edouc BV - Douanekennis voor bedrijf en project
Joomla Templates by Joomzilla.com